top of page
  • Foto van schrijverAnita Hageman

BEN JIJ AL FAN VAN ONS?


Zoals elk jaar ben ik me alweer een tijd volop aan het voorbereiden voor het nieuwe zomerseizoen van onze B&B….

De planning van de Workshops en Retreats is af, alle websites up to date, de Social Media weer allemaal aangezwengeld, nieuwe plannen uitgewerkt en dan komt nu het moment dat ik rustig achterover kan leunen tot de boekingen binnenstromen….


Haha, wishful thinking want tegenwoordig gaat dat niet meer zo gemakkelijk:

huh… de algoritmes van Facebook zijn helemaal veranderd, je moet iets doen met funnels, zijn je seo’s bijgewerkt, hoe hoog kom je in de google ranking…..

Het duizelt mij behoorlijk want je hebt tegenwoordig dus duidelijk een marketingplan of een heel groot advertentiebudget nodig wil je nog een beetje boven het maaiveld uitkomen, met je wat kleinere bedrijf, om wat meer naamsbekendheid (en klanten) te genereren!

Ja en dat is niet echt mijn forte, ik ben en blijf toch een Beeldend Kunstenaar met beperkte commerciele capaciteiten….


Maar ik blijf altijd optimistisch en heb de afgelopen weken een aantal Online Webinars over marketing gevolgd, alles wat los en vast zat op internet over dit onderwerp gelezen en heb daar wel het een en ander opgestoken….


Een van de belangrijkste dingen was authenticiteit en dat spreekt mij wel aan. Als ik dicht bij mezelf moet blijven dan blijkt dat ik dit "marketingen" niet in m’n uppie kan:

Met andere woorden: Ik zoek fans, bewonderaars, ambassadeurs dus ik heb jullie hulp nodig!


Ja jullie: Al mijn lieve gasten die in onze B&B verbleven: om een review op de website achter te laten, en al mijn Facebook/ Instagram/ LinkedIn vrienden, kennissen, familie om mijn pagina’s, evenementen en berichten te liken en nog belangrijker om deze te delen zodat mijn bereik wat groter wordt.


Mijn dank zal groot zijn maar voor al die moeite wil ik jullie ook graag iets teruggeven:

Binnenkort komen er dan een aantal leuke win-acties op Facebook en Instagram:

Wat dacht je van een gratis overnachting op de Bastide, lekker komen eten bij de Table d’Hotes in de Lichttoren of win je zo’n mooie handbeschilderde, authentieke, franse, boodschappenmand?

Want in deze zaken ben ik veel beter dan een marketingplan schrijven!


Dit zijn de links voor alle fans:


Facebook:

Instagram anita.hageman.bedenbreakfast

83 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page