top of page
AVALON

"we are convinced

that there can  be

luxury in

simplicity..."

 

Ruime kamer in "middeleeuwse" stijl ingericht, met eigen ruime badkamer en suite. De kamer heeft een groot tweepersoonsbed, veel kastruimte, ventilator en klein koelkastje. Eigen opgang dus veel Privacy.

 

120 Euro*

 

Wil je met kinderen komen (vanaf 2 jaar) dan hebben wij tegenover deze kamer een speciale kinderkamer beschikbaar voor 75 Euro per nacht.

LES LIAISONS DANGEREUSES
Ruime kamer ingericht met een knipoog naar de Louis XIV stijl. De kamer heeft een groot tweepersoonsbed, veel kastruimte, ventilator en klein koelkastje. Naast de kamer is de eigen (nieuwe) badkamer gesitueerd.
 

110 Euro*

 

Ben je met meerdere personen dan is er naast deze kamer nog een even ruime kamer (in Marokkaanse stijl) beschikbaar voor dezelfde prijs per nacht. De badkamer wordt dan gedeeld.

*alle prijzen zijn per nacht, per kamer inclusief het ontbijt,

  exclusief toeristenbelasting (0,60 euro p.p.p.n.)

*de kamerbezetting is voor maximaal 2 personen, er is wel ruimte voor een babybedje (tot 2 jaar) extra kosten 25 Euro per nacht

*minimum verblijf van 3 aaneengesloten nachten

*aankomst vanaf 15.00 uur, vertrek voor 10.00 uur

*de kamers zijn rookvrij

*de kamers zijn voorzien van alle het benodigde linnengoed, badjassen, 'n föhn, badlakens voor bij het zwembad, 'n grote ventilator en waterkoker

*voor een verblijf langer dan 2 weken: informeer naar onze speciale korting. 

*uw reservering is definitief na ontvangst van de aanbetaling.

*op al onze reserveringen zijn onze algemene voorwaarden van kracht, deze vind je terug in het menu onder "beschikbaarheid & contact"

bottom of page