ETEN EN ZO....

Insalata Caprese
Insalata Caprese

.

Knoflook
Knoflook

.

Tiramisu
Tiramisu

.

Crostini Fegatini
Crostini Fegatini

.

Pesto
Pesto

.

Citron
Citron

.

Pan Bagnat
Pan Bagnat

.

Artisjok
Artisjok

.

Watermeloen
Watermeloen

.

VitelloTonato
VitelloTonato

.

Pizza
Pizza

.

Truite au citron
Truite au citron

.

Genieten van al het heerlijks wat de Provence te bieden heeft......een bezoekje aan de plaatselijke markten, winkeltjes en de Wijn Chateaux is al een feest op zich! Helaas hebben wij op dit moment nog niet de mogelijkheid voor de gasten om zelf te koken (of BBQ-en) op de Bastide maar het is wel mogelijk om, enkele malen per week, op de Bastide bij ons aan tafel aan te schuiven oftewel op z'n Frans meedoen met onzeTable d'Hotes".

 

DINER

 

Wij koken een 3 gangen diner in Mediterrane stijl, alles vers, homemade en zoveel mogelijk biologisch met producten uit de omgeving en van het seizoen.

Kosten: 35,00 Euro p.p. inclusief water, koffie en thee.

Voor de kids tot 12 jaar zijn de kosten 17,50 Euro

Soms als er wat minder tijd is organiseren we ook een wat simpeler Diner, zonder voorgerecht met een eenvoudig hoofdgerecht en zelf gekochte toetjes....

Kosten 18,00 Euro p.p. inclusief water.

 

LUNCH

 

Een overheerlijke lunch bestaande uit een verse salade, knapperig brood van de plaatstelijke bakker en nog allerlei andere lekkernijen.

Kosten: 18,00 Euro p.p. inclusief water, koffie en thee.

APERO

 

Voor de lekkere trek hebben wij tijdens het borreluur een speciale Apero: glas wijn met nootjes, worstjes, olijfjes en soms een "homemade"tapenade voor  8,50 Euro p.p.