top of page

ZELF EEN RETREAT OF WORKSHOP ORGANISEREN OP DE BASTIDE?

76194E40-43E3-461D-9C6F-4A9F8CA0E0A7.jpe

Je droomt ervan je studenten een keer mee te nemen op een Retreat in het buitenland maar:

*Je vindt het moeilijk om een mooie, betaalbare en inspirerende plek te vinden?

*Je spendeert liever al je tijd aan de organisatie en invulling van het Yoga-gedeelte van de Retreat en niet aan al de rompslomp eromheen?

*Je zoekt ondersteuning omdat je de taal van het land niet spreekt, er de weg niet weet of nog weinig ervaring hebt met het organiseren van een Retreat?

*Je wilt je tijd niet verdoen met het zoeken naar een gastvrouw, kok, schoonmakers, etc.?

 

Dan ben je bij mij aan het juiste adres:

Ik zal me even heel kort voorstellen. Ik ben Anita Hageman, Beeldend Kunstenaar en eigenaresse van Bed & Breakfast Bastide La Folle du Logis. De Bastide is gelegen op een prachtige locatie in het zuiden van de Provence. Ik ontvang hier inmiddels al 15 jaar gasten: in de maanden juli en augustus voornamelijk B&B gasten maar buiten het hoogseizoen ook heel veel groepen: o.a. golfvrienden, jaarclubs, vriendinnen en netwerkclubs. Daarnaast organiseer ik ook al 15 jaar Schilderworkshops en sinds kort een aantal “mini” Yoga Retreats.

Mijn droom is om het aanbod workshops en retreats uit te breiden, maar dat kan ik niet alleen. Ik heb daarom besloten om dit jaar mijn locatie te gaan faciliteren zodat er optimaal gebruik van gemaakt kan worden en nog veel meer mensen van onze mooie Bastide kunnen genieten.

 

Wat ik jullie te bieden heb

*Een prachtige locatie in het zuiden van de Provence. De Bastide is uit 1890, uiteraard aangepast aan deze tijd met alle comfort, maar met nog veel behouden authentieke elementen.

*Onze tuin is maar liefst 10.000 m2, met verschillende terrassen, een mooi zwembad, loungeplekken, jeu de boulesbaan, fruit- en olijfbomen en overal plekjes waar je je heerlijk terug kunt trekken.

*Wij hebben op dit moment 8 slaapplaatsen (gedeelde kamers) en de mogelijkheid om ook nog gasten bij een nabijgelegen (3 min.) B&B onder te brengen.

*De Yogaruimte is in het achterste gedeelte van de tuin. We kunnen helaas nog geen foto’s hiervan laten zien om dat daar nog hard aan gewerkt wordt. Inmiddels is dit gedeelte van de tuin helemaal geëgaliseerd, is er een mooi platform gemaakt, elektra aangelegd en zijn de eerste extra bomen geplant. Op het platform komt op een vlondervloer een mooie stretchtent te staan, ingericht in de stijl van het huis, waar de Yogalessen gegeven worden.

*Ik heb inmiddels 15 jaar ervaring met het hosten van groepen in de breedste zin van het woord: op maat maken van programma’s, begeleiding en verzorging.

*Ook koken doe ik geregeld voor grote groepen. Ik kan dan ook het gehele culinaire traject van de Retreat voor mijn rekening nemen. Van het eerste sapje en theetje in de ochtend tot en met de lunch en een meerdere gangen diner. Ik kook over het algemeen van het seizoen, zoveel mogelijk biologisch met een Mediterrane inslag en zowel vegetarisch als vegan maaltijden behoren ook tot de mogelijkheden.

*Ik kan je tevens ondersteunen in de voorbereiding van een Retreat, het maken van het programma en de publiciteit. Maar ik kan je ook ondersteunen bij de lessen want ik geef zelf Restorative Yoga, meditatielessen, Chakra-workshops, organiseer stilte-wandelingen en geef lessen Intuïtief schilderen.

 

Interesse.., heb je nog meer informatie nodig of zou je een afspraak met me willen maken dan hoor ik dat graag. 

Namaste

bottom of page