top of page

ETEN EN ZO....

Genieten van al het heerlijks wat de Provence te bieden heeft......een bezoekje aan de plaatselijke markten, winkeltjes en de Wijn Chateaux is al een feest op zich!

HET ONTBIJT

Het ontbijt wordt elke dag tussen 08.00 en 10.00 uur op het overdekte terras geserveerd en bestaat uit vers fruit, yoghurt, cruesli, vleeswaren, homemade jammetjes, stokbrood, bruin brood en regelmatig 'n gekookt eitje en croissantjes.

KOKEN IN DE ZOMERKEUKEN

Vanaf nu is het ook mogelijk om als gast van de Bastide (af en toe) te koken in onze Zomer-keuken (buiten, overdekt). Omdat we meerdere gasten hebben en zelf ook gebruik maken van de zomerkeuken, gaat dit altijd in overleg en hanteren we het schema van 1 x per 3 dagen....

De keuken is ingericht met een grote Plancha, oven, kookplaatje, gootsteen, kookgerei en serviesgoed.

 

AANSCHUIFTAFEL

Ook kan je, 'n paar keer per week, bij ons aan tafel aanschuiven.. 

 

DINER

       Wij koken ongeveer 2 x per week een 3 gangen diner in Mediterrane stijl, alles vers, homemade en zoveel mogelijk biologisch met locale producten van het seizoen.

Kosten: 35,00 Euro p.p. inclusief water, koffie en thee.

Voor de kids tot 12 jaar zijn de kosten 17,50 Euro

Soms als er wat minder tijd is organiseren we ook een wat simpeler Diner, zonder voorgerecht met een eenvoudig hoofdgerecht en zelf gekochte toetjes....

Kosten 20,00 Euro p.p. inclusief water.

 

LUNCH

Een overheerlijke lunch bestaande uit een verse salade, knapperig brood van de plaatstelijke bakker en nog allerlei andere lekkernijen.

Kosten: 20,00 Euro p.p. inclusief water, koffie en thee.

APERO

Voor de lekkere trek hebben wij tijdens het borreluur een speciale Apero: glas wijn met nootjes, worstjes, olijfjes en soms een "homemade"tapenade voor 10,00 Euro p.p.

van al het heerlijks wat de Provence te bieden heeft......een bezoekje aan de plaatselijke markten, winkeltjes en de Wijn Chateaux is al een feest op zich!

 

bottom of page