top of page

HYDRA

9B351118-2B74-4D56-803F-E8025EC93A24.jpe

15 - 22 juni 2019

HAPPY FLOW...

Het is tijd. Het is tijd om even voor jezelf te kiezen. Het is tijd om lichaam en geest weer in balans te brengen. Wat houdt je nog tegen? Het is tijd voor een van de Happy soul & sun retreats in de Provence. In een prachtige ambiance is er alle tijd om jezelf weer op te laden: een energieke Easy Flow Yoga in de ochtenden, meditaties en als afsluiting van de dag een zachte Yin Yoga les. Daarnaast heerlijk de tijd nemen om te ontspannen: een duik in het zwembad, met een boek onder de olijfboom, de omgeving verkennen en genieten van de gezamenlijke maaltijden op de Bastide.

930 Euro

Vanaf:

SANTORINI

9B351118-2B74-4D56-803F-E8025EC93A24.jpe

8 juni - 13 juni

40-UP (ladies only)

Het is tijd. Het is tijd om even voor jezelf te kiezen. Het is tijd om lichaam en geest weer in balans te brengen. Wat houdt je nog tegen? Het is tijd voor een van de Happy soul & sun retreats in de Provence. In een prachtige ambiance is er alle tijd en ruimte om jezelf weer op te laden: een energieke Easy Flow Yoga in de ochtenden, meditaties en als afsluiting van de dag een zachte Yin Yoga les.

Daarnaast heerlijk ontspannen: een duik in het zwembad, met een boek onder de olijfboom, de omgeving verkennen en genieten van de gezamenlijke maaltijden op de Bastide.

 

Deze kleine week is speciaal voor alle ladies die helemaal klaar zijn met die "overgang", er erg veel last van hebben of voor diegenen die zich daar juist op willen voorbereiden....Vijf dagen even er helemaal uit en terug naar jezelf, met gelijkgestemden en om weer in balans te komen....

649 Euro

Vanaf:

bottom of page