top of page

happy soul & sun retreats: Ladies only-40 UP

VOOR MEER INFO
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White TripAdvisor Icon
  • White Yelp Icon

Wij hebben je bericht ontvangen!

DROMEN, ONTSPANNEN, VERLANGEN, THUISKOMEN, OPLADEN, VERDIEPEN, LACHEN, GENIETEN....

"HAPPY SOUL & SUN RETREATS

Het is tijd. Het is tijd om even voor jezelf te kiezen. Het is tijd om lichaam en geest weer in balans te brengen. Wat houdt je nog tegen? Het is tijd voor een van de Happy soul & sun retreats in de Provence. In een prachtige ambiance is er alle tijd en ruimte om jezelf weer op te laden: een energieke Easy Flow Yoga in de ochtenden, meditaties en als afsluiting van de dag een zachte Yin Yoga les.

Daarnaast heerlijk ontspannen: een duik in het zwembad, met een boek onder de olijfboom, de omgeving verkennen en genieten van de gezamenlijke maaltijden op de Bastide

 

Deze kleine week is speciaal voor alle ladies die helemaal klaar zijn met die "overgang", er erg veel last van hebben of voor diegenen die zich daar juist op willen voorbereiden....Vijf dagen even er helemaal uit en terug naar jezelf, met gelijkgestemden en om weer in balans te komen....ZE

 

Deze 5 dagen verblijf je op onze Bastide, daar wordt je door  eigenaresse en Beeldend Kunstenaar,  

Anita Hageman ontvangen die deze 5 dagen alles om de yogalessen heen verzorgd. 

De Yogalessen worden door Patsy de Quillettes gegeven, met 14 jaar ervaring als docente en voedingsdeskundige krijg je van haar alle "tools" om een mooie balans in jezelf te vinden en na deze week weer met veel energie thuis te komen. Daarnaast is zij zich ook gaan specialiseren in dames die in de overgang zitten. Haar doel is om deze groep van vrouwen meer vertrouwen en rust te geven.

 

*PROGRAMMA

Op de dag van aankomst en vertrek is er een diner van 3 gangen. 

Elke ochtend en middag zijn er Yoga sessies, en elke dag zullen er tussendoor ook nog een aantal andere activiteiten plaatsvinden, denk aan een stilte-wandeling, Kundalini meditatie, voedingsadviezen en nog andere meditaties) en we hebben we een gezamenlijke lunch en diner. Het definitieve programma maken wij 8 weken voor aanvang van het retreat bekend.

*VOOR WIE

De Yoga retreat is Ladies Only vanaf 40 jaar en voor zowel beginners als gevorderden, we werken in groepen van minimaal 6 tot maximaal 10 personen

*KOSTEN 

De prijzen zijn gebaseerd op een gedeelde kamer en het delen van de badkamers, er zijn 2 opties:

*We hebben 3 ruime (tweepersoons) kamers die samen een mooie, nieuwe badkamer delen. Kosten van deze kamers 649 Euro

*Daarnaast is er 1 ruime (tweepersoons) kamer met eigen badkamer. Kosten van deze kamer  699,00 Euro

Wij hebben zelf dus ruimte voor 8 personen, bij meer aanmeldingen is er een fijne kamer beschikbaar bij onze buren waar je dan alleen slaapt, verder maak je gewoon gebruik van de faciliteiten van de Bastide. Kosten hiervoor zijn ook 649 

Deze prijzen zijn inclusief alle lessen en activiteiten, 7 overnachtingen met ontbijt, 6 maal lunch en 7 maal diner en onbeperkt watertjes, thee, koffie en fruit.

*DATA                    

Zaterdag 8 juni 2019 tot donderdag 13 juni 2019

                  

*VERVOER 

Met eigen vervoer is de afstand vanaf Utrecht ca.1300 km.

Verschillende goedkope vliegmaatschappijen zoals Ryanair en Transavia vliegen vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel op de Zuid-Franse plaatsen Marseille en Nice. Daarna is het nog 1 uur rijden naar onze Bastide. Op elk vliegveld zijn goedkope auto`s te huur.

*ETEN EN ZO    

Het verblijf is inclusief het ontbijt, diverse sapjes/ smoothies,  6 maal lunch en alle avonden diner. Wij koken zoveel mogelijk biologisch en vegetarisch.

 

 

De workshopweken gaan alleen door bij voldoende deelname, min. 6 personen!

 

*op al onze reserveringen zijn onze algemene voorwaarden van kracht, deze vind je terug in het menu onder "beschikbaarheid & reserveringen"

bottom of page